Märken, Rabattkod ridbyxor, Ridkläder

Present till hästtjej från Mountain Horse

info om inlägget

Mountain Horse är märket många hästtjejer vill se innanför presentpappret och bland annat Systrarna Elfstrand, kända från Youtube, pratar stolt om att deras ridstövlar är från Mountain Horse. Mountain Horse har allt för ryttaren och presenter har dom gott om. Oavsett om du söker vinterridbyxor, ridstövlar, vanliga ridbyxor, T-shirt, så har dom allt. Priserna är väldigt bra med tanke på kvaliteten du får. Bäst av allt – Mountain Horse är ett svenskt företag!

Presenter vi hästtjejer vill ha från Mountain Horse:

  1. Ridbyxor från Mountain Horse – MH har allt du behöver i en ridbyxa. Storlek 46 såväl storlek 34 finns. Smarta funktioner, smarta tyger som bär bort fukten, bra grepp oavsett om du vill ha knäskoning eller helskodda ridbyxor. Mountain Horse har även barnridbyxor i bra kvalitet och till ett bra pris.
  2. Ridstövlar från Mountain Horse – Systrarna Elfstrand använder ridstövlar från Mountain Horse då dom har stövlar för breda vader. Något vi särskilt vill trycka på så här i vintertider är vinterridstövlar. Där har MH ett fint litet utbud både vad gäller ridstövlar och ridskor. Är det en ny ryttare är det billigare att köpa ridskor. Är det en mer satsande ryttare behövs ridstövlar, särskilt om det är tävling på gång.
  3. Vinterridhandskar från Mountain Horse – Frusna fingrar och samtidigt hålla i tyglar vid ridning är en svår kombination. Det gäller att ha varma händer om ryttaren ska ha någon som helst kontroll sittandes på hästryggen. MH erbjuder Triplex-handskar där tumme och lillfinger ligger för sig, perfekt när du vill hålla i tyglar. De har även handskar av vanlig fingermodell. Samtliga ridhandskar har reflexdetaljer. Man kan aldrig ha för många reflexer i vintermörkret. Mer om reflexer kan du läsa här!

Känner du att vi missat den perfekta presenten från Mountain Horse? Spana in hela utbudet här.

Och du, som ny kund får du 15% rabatt! Ange bara rabattkoden HZSIGNUP i kassan. Klicka här för att komma till butiken!