Rabattkod ridbyxor

Julklapp eller present till hästtokig kvinna

horze ridbyxor

info om inlägget

Har du en hästtokig kvinna där hemma och undrar vad du ska köpa för julklapp? Du kan vara lugn! Här har vi sammanställt en lista på tips som alla hästintresserade kvinnor har på sin önskelista till tomten!

Bästa julklappstipsen till en kvinna som älskar hästar:

  1. Ridbyxor till kvinna – Har hon en egen häst behöver hon ridbyxor för alla årstider. Rider hon på ridskola kan det ändå vara kul med ombyte eller en ny färg till nästa terminsstart. Du hittar ridbyxor här.
  2. Ridstrumpor till kvinna – För att få den rätta looken som en ryttare vill hon ha ridstrumpor som går upp till strax under knät. Ridstrumpor finns i många olika kvaliteter och prisklasser. Det är riktigt snyggt om färgerna på strumporna blir en fin kontrast till ridbyxorna. Har hon till exempel marinblå ridbyxor kan det vara fint med röda strumpor. Vi är säkra på att du hittar ett strumppar som passar din plånbok och smak. Du hittar ridstrumpor här.
  3. Ridhandskar till kvinna – Vilka ridhandskar din ridtjej vill ha beror helt på om hon ska vara utomhus och rida eller inomhus. Inomhus kan du ha ett par enklare vantar eller tunnare skinnhandskar. Det viktigaste med ridhandskar är att få bra grepp. Ska hon vara ute i vintern att rida finns det trefingerhandskar som ger henne bra grepp och håller värmen om fingrarna. Du hittar olika varianter här.
  4. Ridtröja till kvinna – Det finns mysiga stalltröjor, praktiska ridsporttröjor, fina tröjor, ridtröjor till tävling och tröjor med hästmönster. Du hittar ridtröjor till din ridtjej här!

Ja, ridkläder är ett nödvändigt ont och något som verkligen sätter stilen i stallet. Hoppas ni får en riktigt fin jul, oavsett vad du väljer att ge. Och du, alla nya kunder på Horze.se får 15% rabatt på sitt första köp.