Rabattkod ridbyxor

Julklapp och present till hästtjej

info om inlägget

Har du en hästtjej där hemma och undrar vad du ska köpa för hästig julklapp? Du kan vara lugn! Här har vi sammanställt en lista på saker som alla hästintresserade tjejer har på sin önskelista till tomten! Listan riktar sig till juniorer. För att se hästiga julklappar till kvinnor. Klicka här!

Bästa julklappstipsen till en ung hästtjej:

  1. Ridbyxor till hästtjej – Har hon en egen häst behöver hon ridbyxor för alla årstider. Rider hon på ridskola kan det ändå vara kul med ombyte eller en ny färg till nästa terminsstart. Du hittar ridbyxor här.
  2. Ridstrumpor till hästtjej – För att få den rätta looken som en liten ryttare vill hon ha ridstrumpor som går upp till strax under knät. Ridstrumpor finns i många olika kvaliteter och prisklasser. Det är riktigt snyggt om färgerna på strumporna blir en fin kontast till ridbyxorna. Har hon till exempel marinblå ridbyxor kan det vara fint med röda strumpor. Vi är säkra på att du hittar ett strumppar som passar din plånbok och smak. Du hittar ridstrumpor här.
  3. Ridhandskar till hästtjej– Vilka ridhandskar din ridtjej vill ha beror helt på om hon ska vara utomhus och rida eller inomhus. Inomhus kan du ha ett par enklare vantar eller tunnare skinnhandskar. Det viktigaste med ridhandskar är att få bra grepp. Ska hon vara ute i vintern att rida finns det trefingerhandskar som ger henne bra grepp och håller värmen om de små fingrarna. Du hittar olika varianter här.
  4. Ridtröja till hästtjej – Det finns mysiga stalltröjor, praktiska ridsporttröjor, fina tröjor, ridtröjor till tävling och tröjor med hästmönster. Vad din flicka vill ha vet ni bäst. Du hittar ridtröjor till din ridtjej här!

Ja, ridkläder är ett nödvändigt ont och något som verkligen sätter stilen i stallet. Hoppas din flicka får en riktigt fin jul, oavsett vad ni väljer att ge. Och du, alla nya kunder på Horze.se får 15% rabatt på sitt första köp.