info om inlägget

Ridning är en av de populäraste sporterna i Sverige. Det är även en av de absolut dyraste sporterna du kan syssla med. Men det går att komma undan billigt. Sortimentet av ridbyxor är stort och det finns att köpa i alla prisklasser. Som tur är kan du köpa ett par billiga ridbyxor om du vill rida. Utan ett par bra ridbyxor får du skavsår på insida lår. Aj, inte skönt!

Här har vi tagit fram några förslag på prisvärda och billiga ridbyxor.


horze ridbyxor

Horze Active silikonhelskodda damridbyxor

Otroligt prisvärda ridbyxor i bomull och stretch. Det är helskodda med silikon. Dessa ridbyxor är ett bra val när du vill ha en lite enklare modell. Det mjuka och varma materialet har god andningsfunktion då bomull är ett naturmaterial. De är något stora i storleken så om du vill ha ett par långkalsonger under går det utmärkt. Alternativet är att du kan gå ner en storlek. Horze Active finns i flera olika färger. Storlekar 34-44. Du hittar dom här!

horze ridtights

Horze Bianca Grip silikonhelskodda damridtights

Ridtightsen kom för ett tag sen och ser ut att vara här för att stanna. Det är som träningstightsen du har på gymmet, men har sömmarna placerade perfekt för ridning. Perfekt när ridningen är som ett träningspass och du vet att du kommer att svettas. Du hittar dom här!