Hög midja

Ridleggings i stora storlekar

ridleggings stora storlekar
info om inlägget

Ridleggings i stora storlekar är faktiskt ganska lätta att hitta. Ridleggings är ofta höga i midjan och påminner mer om träningstights än vad de påminner om ridbyxor. Tygerna är ofta stretchiga och halkiga men det finns även andra varianter. Du vill med andra ord inte köpa ett par oskodda ridleggings. Då kommer du åka som en tvål i sadeln. Ridleggnings bör ha knäskoning eller vara helskodda. Vilket du vill ha är en smaksak. Vi tycker däremot att ju mer skoning ridleggings har desto bättre balans får du i sadeln.

Stor fördel med ridleggings är att det är det svalaste plagget du kan ha på sommaren vid ridning. Nackdelen med ridleggings är att det kan det vara kallt på vintern. Däremot kan du komplettera med ett par thermoleggings eller annat underställ. Generellt är ridleggings lättare att hitta i större storlekar än vad ridbyxor är. Här finns ett helt gäng ridleggings i stora storlekar.

Vi har plockat fram några ridleggings som fyller kriterierna för kurviga och kraftiga kvinnor som drar storlek 44 eller mer.

Mink Horse Ridleggings ”Pull-up Leaves” med power grip

Mink Horse har storlekar från 34 till storlek 52. Ridleggings som ser ut som ridbyxor och är höga i midjan! Finns i färgerna mörkblå och svart. Enligt de som provat dessa är ridbyxorna normala i storleken och har väldigt bra kvalitet med smarta detaljer. Du hittar dom här!

AUBRION Albany ridtights, dam

Aubrion har storlekar XS till XL. Helskodda ridleggings med grip och finns i färgerna svart, blå och en klar röd färg. Ingen dragkedja, utan bara att dra på. Superköna leggings för ridning. Du hittar dom här!

Även Systrarna Elfstrand har släppt ett par ridleggings. Du kan läsa om dom här!

Hoppas du hittar något du gillar!