Billiga och prisvärda ridbyxor, Hög midja

Ridbyxor och ridleggings i stora storlekar

info om inlägget

Ridbyxor och ridleggings i stora storlekar är inte alltid superlätt att hitta. Ofta är ridbyxorna låga i midjan, men när man har mer former vill de allra flesta ha hög midja. Vi har plockat fram några ridbyxor som fyller kriterierna för kurviga och kraftiga kvinnor som drar storlek 44 eller mer. Då efterfrågan på ridbyxor för större kvinnor ökar kommer det allt mer alternativ. Vi är precis i början av att även kvinnor som drar plus size ska kunna ha bra ridbyxor.

Silikonhelskodda ridbyxor med hög midja

Ridbyxor från Horze egna kollektion som uppfyller de flesta krav man kan önska på ridbyxor för en kurvig kropp. Har du ridbyxor upp till storlek 44 hittar du dem här. Annars föreslår vi att du läser vidare. Det finns ridbyxor i större storlekar än så!

Mink Horse Ridbyxor ”Pull-up Leaves” med power grip

Mink Horse har storlekar från 34 till storlek 52. Ridleggings som ser ut som ridbyxor och är höga i midjan! Finns i färgerna mörkblå och svart. Enligt de som provat dessa är ridbyxorna normala i storleken och har väldigt bra kvalitet med smarta detaljer. Du hittar dom här!

Horze Desiree silikonhelskodda ridbyxor

Desiree är ett par silikonhelskodda ridbyxor med hög midja. Vi är allt fler som vill ha hög midja och äntligen börjar det komma. Har du hög midja i dina vanliga byxor kommer du trivas med dom här. Dom finns i storlekarna 34-44 och i olika färger. De största storlekarna går snabbt så passa på. Du hittar dom här!

Montar Ess helskodda ridbyxor

Dessa byxor finns verkligen i alla storlekar. Storlek 52? Inga problem. De finns i olika färger, är höga i midjan och helskodda. Priset ligger runt 1000 kr. Spana in dom här och se om du hittar några du gillar.

Ridtights och ridleggings i stora storlekar

Ridtights är som träningstights och är stretchiga i materialet. Det är smickrande för kvinnor med former. Dock kan det vara kallt på vintern. Däremot kan du komplettera med ett par thermoleggings eller annat underställ. Generellt är ridtights lättare att hitta i större storlekar än vad ridbyxor är. Här finns ett helt gäng ridleggings i stora storlekar. Klicka här!

Hoppas du hittar något du gillar!