Billiga och prisvärda ridbyxor

Ridbyxor i softshell håller dig varm när det är kallt

info om inlägget

Visst kan du ha täckbyxor på dig när du rider men för att få den bästa kontakten med hästen vill du ändå ha ridbyxor som sitter mer slimmat på kroppen. Ridbyxor i softshell är vattenavvisande och fodrade med fleece. Stretchigt softshell-tyg med andasfunktion gör att smutsen inte fastnar så lätt så som hö och tagel. Då ser du alltid snygg och ren ut.

Här är en lista på prisvärda ridbyxor i softshell för dam:

  1. Horze Grand Prix Softshell silikonhelskodda termoridbyxor – Finns i storlekarna 34-46. Enligt de som använt dem bör man kunna gå ner en storlek då dom töjer sig vid användning och därför lätt hasar ner. Har du storlek 38, köp 36 osv. Vad gäller skoning har dom silikongrepp. Vi tycker dom är riktigt snygga och till ett pris på bara 989 kr är dessa ett kap. Spana ridbyxorna här!

  2. Noble Outfitters Softshell ridbyxor – Finns i flera diskreta färger och med dragkedjor på till fickorna. Perfekt när man vill lägga bilnyckeln nånstans. Dessa ridbyxor har lite mer genomtänkta detaljer än Horze Grand Prix vilket även syns på prislappen. Ordinarie pris är 1349 kr. Vad gäller storlekar finns ridbyxorna i 36-46. Du hittar ridbyxorna här!

  3. Montar Olga helskodda ridbyxor i softshell – Sist men inte minst vill vi nämna Montars Olga. Riktigt snygga ridbyxor med blommor på bakfickorna och helskoning i läder gör dem riktigt exklusiva. Montar har generellt ett brett sortiment gällande storlekar. De har storlekar ända upp till 52 ner till 34. Ridbyxor för alla kroppar helt enkelt. Det gillar vi!